Yhteystiedot

Jaoston puheenjohtaja sekä sihteeri:

   
Ritva Savolainen puheenjohtaja, Hilkka Kynsijärvi sihteeri   

Jäsenet:

   
Milla Kaikkonen   
Enni Manninen   
Lilja Buller   
Aila Majava   
Mauri Rokolampi  

 

 

YLEISURHEILUJAOSTO 2018

Tämän vuoden suunnitelmana on, että panostamme lasten ja nuorten liikuntaan. Tarkoituksena on, että mitään liikuntalajeja ei rajata pois, vaan pyritään liikkumaan ja liikuttamaan monipuolisesti.

Retkeilyä on suunniteltu yhtenä lajina kesän ohjelmaan, siihen tarvitaan toki vanhempien/isovanhempien apua , koska osa kerholaisista on senverran pieniä.

Toivomme mukaan paljon lapsia vanhempineen, järjestämämme kerhotoiminta on maksutonta!

 

TOIMINTA 2018

Lasten Liikuntakerhoa jatketaan kevään aikana Urheiluhallilla keskiviikkoisin klo 16 - 17.

Kesällä siirrytään pääasiassa ulkoliikuntaan; Liikuntapuistoon, retkeilemään ja harrastamaan monenmoista mukavaa. Ehkäpä kisatkin on tiedossa.

Toukokuun aikana jaetaan kesän kerhotoiminnasta "lappunen" kerholaisille, voi olla että kerhopäivä muuttuu kesän ajaksi, mutta siitä sitten tarkemmin.

Tervetuloa kaikki nykyiset ja uudet kerholaiset, mukaan pääsee vielä. Meillä on ikäjakauma alle kouluikäisistä - ala-asteikäisiin ja kerho on maksuton.

Lajiharjoittelua meillä ei ole vielä ollut, mutta tarkoituksena on, että kokeillaan eri lajeja monipuolisestia. Nyt on pääasiassa leikitty erilaisia leikkejä ja pelattu pelejä, juokseminen näyttää "maistuvan" isossa hallissa.