Taival työhön -hanke

Tervetuloa Taival työhön -hankkeen kotisivuille!

 

Täältä löydät aina ajantasaiset tiedot kaikesta hankkeeseen liittyvästä ja tämä sivu päivittyy ja muovautuu hankkeen edetessä.

 

Tietoa hankkeesta

Taival työhön -hanke on kolmivuotinen ESR-hanke, jonka toteuttajana toimii Taivalkosken Kuohu ry. Hanke on käynnistynyt maaliskuussa 2018. Hankkeen tavoitteena on parantaa työttömien työnhakijoiden asemaa Taivalkoskella ja tarjota apua työllistymiseen. Teemme yhteistyötä muiden palveluiden, yritysten ja yhdistysten kanssa, jolloin voimme tarjota mahdollisimman kattavaa tukea osallistujille sekä edistää eri toimijoiden välistä yhteistyötä.

 

Hanke on suunnattu ammattitutkinnon suorittaneille ilman työtä oleville nuorille, pitkään työttömänä olleille sekä työttömyysuhan alla oleville henkilöille. Osallistujille järjestämme muun muassa lyhytkoulutuksia (esim. korttikoulutukset), teemapäiviä, tutustumiskäyntejä ja tapahtumia. Palveluohjaajalta saa tukea, apua ja ohjausta koko hankkeen ajan. Otamme jo osallistujia vastaan ja voit olla suoraan yhteydessä palveluohjaajaan.

 

Taival työhön -hanke ja Taivalkosken Kuohun oma työllistämistoiminta toimivat yhteistyössä. Työllistämishankkeen sivun löydät yläosassa olevasta valikosta. 

 

Ota yhteyttä!

Palveluohjaaja/koordinaattori Anu Lohilahti

p. 040 191 2606

sähköposti: lohilahtianu@gmail.com