Taival työhön -hanke

Hei kaikki!

Joulukuussa hanke järjestää teemapäivän seurakuntatalolla keskikiviikkona 12.12.2018 alkaen klo 9.00.

Pyydän ilmoittautumaan 7.12.2018 mennessä minulle, vaikka tekstiviestillä tai sähköpostitse. 

Alta löytyy myös tapahtuman esite, jossa lisätietoa. Tervetuloa!

 

- palveluohjaaja Anu -

 


Tervehdys kaikille!

 

Korttikoulutuksien päivämäärät ovat:

 

  • 25.10.2018 Tulityö

  • 13.11.2018 Työturva

  • 4.12.2018 Tieturva 1

 

Tieturva 1- ja työturva kursseista on mahdollisuus saada kuljettajan ammattipätevyysmerkintä.

Kouluttajana toimii Jari Meriläinen/Pohjois-Suomen Työturvakoulutus. Kaikki kurssit järjestetään Hotelli Herkossa klo 8-16 ja kurssipäivään sisältyy kahvit+lounas.

 

Hankkeen osallistujat voivat ilmoittautua näille kursseille palveluohjaajalle. Mikäli kuulut hankkeen piiriin, mutta et ole vielä osallistujana hankkeessa, sovi ensin käynti palveluohjaajan luona.

 

Allekirjoittaneen tavoitat puhelimella numerosta 040 191 2606 ja sähköposti tulee perille osoitteeseen lohilahtianu@gmail.com
ja toimisto tutussa paikassa Urheilutiellä ennen Kaarihallia entisen ammattikoulun liikuntasalin tiloissa.

 

Ei muuta kun ilmoittautumaan! 

 

Terveisin palveluohjaaja Anu

 

Tervehdys kaikille!

 

Hätäensiapukurssi 19.9. toteutui hienosti, kiitokset vielä osallistujille sekä kouluttajalle Ekille!

 

Terveisin palveluohjaaja Anu


 

Hei!

 

Syksy saapuu helteisen jälkeen. Taival työhön -hankkeessa ollaan suunniteltu innokkaasti "koulutuskalenteria" korttikoulutusten suhteen ja uusia teemapäiviä. Palveluohjaaja löytyy toimistolta arkisin maanantaista perjantaihin, välillä toki on käyntiä muuallakin, mutta pääsääntöisesti toimistolla. Toimistolla saa piipahtaa, olet sitten jo osallistujana hankkeessa tai haluaisit päästä mukaan. Voidaan porista vaikkapa kahvikupin äärellä. 

 

Syysterveisin palveluohjaaja Anu 


 

Hei!

 

Koillis-Suomen aikuiskoulutuksella on alkamassa muun muassa seuraavia koulutuksia: toimitilahuoltaja, erä- ja luonto-opas sekä talonrakennusalan ammattitutkinto. Lisätietoja löytyy Ksak:in kotisivuilta: https://www.ksak.fi/

Mikäli kiinnostuit yllä mainituista ja tarvitsisit apua esim. hakemisessa tai koulutusasiat kiinnostavat muutenkin, voit olla yhteydessä palveluohjaajaan niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopivaa ratkaisua. 


 

Tervetuloa Taival työhön -hankkeen kotisivuille!

 

Vasemmalla olevaan valikkoon on koottu tietoa hankkeesta eri teemoittain, otsikkoa klikkaamalla pääset kunkin aiheen sivulle. Alhaalta löydät myös hankkeen esitteen, jonka voit tallentaa/tulostaa itselle.

Hankkeen löydät myös Facebookista nimellä Taival työhön ESR-hanke tai @taivaltyohon.

 

Palveluohjaajalta saat lisätietoja hankkeesta, voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli haluaisit päästä osallistujaksi hankkeeseen, voit olla suoraan yhteydessä palveluohjaajaan. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tekstiviestillä/sähköpostitse.

 

-------------------

Palveluohjaaja/koordinaattori Anu Lohilahti

p. 040 191 2606

sähköposti: lohilahtianu@gmail.com

Palveuohjaajan toimisto sijaitsee Urheilutiellä entisen ammattikoulun liikuntasalilla, käynti oikeanpuoleisesta sisäänkäynnistä ja toimisto on heti oikealla. Samassa tilassa on työllistämistoiminnan työnsuunnittelijan Mika Määtän toimisto.

--------------------

 

Tutustu hankkeen esitteeseen: