Christmas Tournament 2020

Taivalkosken Kuohun urheilijat Eemeli Kurttila ja Peter Räisänen osallistuivat Christmas Tournament mäkiviikolle 2-9.1.2020 Permissä Venäjällä.

Sain tietää Venäjällä järjestettävästä mäkiviikosta Alexander Kozlov kautta. Innostuimme urheilijoiden kanssa mahdollisuudesta ja päätimme ryhtyä toimeen.

Mäkiviikkolla oli neljä osakilpailua Permissä, Kudumkarissa sekä Chaikovskyssä jossa hypättiin kaksi osakilpailua.

Matkamme mahdollistui Kuohun mäkijaoston sekä paikallisten yritysten tuella. Suuri kiitos teille kaikille, koimme unohtumattoman urheilumatkan ja saimme uusia ystäviä mäkiperheeseemme. Tapahtuma oli hienosti organisoitu ja suuren urheilujuhlan tuntua lisäsi TV-kanava Match Stranan lähetykset suorana. Finaalilla Chaikovskyssä oli 550000 katselukertaa ja koko kiertueella yli miljoona.

Tämän lisäksi pojat hyppäsivät koko kiertueen ajan erinomaisesti ja Eemeli sijoittui kokonaispisteissä kolmanneksi sekä Peter seitsemänneksi.

Aina kun kilpailuja järjestetään tarvitaan paljon tekijöitä, Perm, Kudymkar, Chaikovsky,kaikkialla ystävällisiä ihmisiä. Erityisesti mieleen jäi Kudymkar, vaatimattomissa oloissa oli järjestetty loistavat kilpailut jotka toivat runsaasti kyläläisiä katsomaan hyppyjä. Kyläläiset niin nuoret kuin vanhemmatkin tulivat juttelemaan meidän kanssamme, ja kun ei aina sanoja löytynyt otettiin translator käyttöön.

Mika Määttä, Suomen joukkueen valmentaja

Matkan mahdollistivat:

Taivalkosken Kuohu/mäkijaosto
Lvi Taivalkoski
Pesiölä Oy
Koillismaan Autopalvelu
Kaikan kuljetus
Kuljetusliike Tyni Oy
Kirjanpito-ja tilipalvelut Pirjo Jylkäs
Urheiluhieroja Tiia
Sähkö-Matic Oy
Sähkölaite Kivelä Oy
Aitovaate
K-Market Taivaltori
Metsä Pesälä Oy

Matkajärjestelyt:

Kiitos Hiihtoliitto, Saija Heinonen sekä Suvi Kainulainen
Elämysmatkat Anna Seppänen matkan järjestelyistä, oli vaivatonta lähteä reissuun avullanne.