Harjoittelupaketit

Tervetuloa harjoittelemaan keskimatkan SM-kisoihin!

 

SM-kisojen ratamestariryhmä on laatinut viisi erityyppistä harjoitusta Syötteen ja Taivalkosken maastoihin. Harjoitusten maastotyypit poikkeavat varsinaisesta kisamaastosta jonkin verran, mutta harjoitukset kiertämällä saa kuitenkin käsityksen tulevasta. Valmiiden harjoitusten lisäksi kysy rohkeasti kiintorastikarttoja ja muiden lähialueiden maastojen karttoja.

Harjoituspaketteja täydennetään esikisojen jälkeen.

 

Tilaaminen:

Sivuston vasemmassa laidassa on oma alasivu tilauslomakkeelle. Tilaaminen tehdään ensisijaisesti tilauslomakkeella. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä kartat.sm2019@gmail.com tai karttayhteyshenkilöön 040 828 3904.

Hinnat:

Karttojen hinnat ovat 7 € kappaleelta. Postitus maksaa 2 € lähetykseltä. Kartat toimitetaan kirjepostina. Muista myös Hotelli Pikku-Syötteen edulliset Treenipaketit!

Kartat:

Harjoituksista neljä sijaitsee Syötteen maastoissa ja kartat ovat Janne Weckmanin käsialaa. Karttoja on ajantasaistettu osittain keväällä 2018. Yksi harjoitus sijaitsee Taivalkoskella Taivalvaaralla, jonka kartan on laatinut Toivo Hietala. Kartoilla on käytössä uudet ISOM2017-symbolit.

Rastit:

Rasteilla on puiset kiintorastitolpat, joiden päässä on numerokoodi. Lähdöt ja maalit on myös merkitty tolpilla maastoon, mutta mahdollisia siirtymäreittejä ei ole merkitty. Mikäli havaitset tolppia puuttuvan, ilmoita asiasta kartat.sm2019@gmail.com -osoitteeseen.

 

Romevaara:

Viisi intervallia, pituudet vaihtelevat 0,9 km - 1,6 km välillä. Maasto rinnesoiden ja notkojen rikkomaa vaaramaastoa.

Riihikumpu:

Keskimatkan harjoitus. Radan kokonaispituus 5,2 km, kokoavalta rastilta oikaisemalla 3,6 km. Maasto pääosin pienipiirteistä vaaramaastoa.

Säkkisenoja:

Pitkä harjoitus. Radan kokonaispituus 12,9 km, kokoavilta rasteilta oikaisumahdollisuudet alkaen 5,7 kilometristä. Vaihtelevaa maastoa nopeakulkuisesta kangasmaastosta raskaampaan vaaramaastoon.

Aurinkokalliot:

Rastinottoa. Kokonaispituus 6,2 km, perhoslenkeillä saa säädettyä itselle sopivan pituuden. Toimii myös viestiharjoituksena muuttamalla perhosia hajontalenkeiksi. Pienipiirteistä kalliomaastoa, mutta myös laakeampaa vaaramaastoa.

Taivalvaara:

Käyräharjoitus käyräkartalla. Kokonaispituus 10,1 km, lyhyemmät vaihtoehdot 5,0 km ja 7,5 km. Kartalta poistettu polut, kuviorajat ja kasvillisuuden korkeutta kuvaavat merkit. Nopeakulkuista kangasmaastoa, korkeuseroja ja supikkoa.

Repoharju (SM-esikisamaasto):

Esikisojen radat ja rastipisteet harjoituskäytössä. Syötteen kansallispuiston puolella EI RASTIRAKENTEITA EIKÄ KIINTORASTEJA! Eli kartan itäosassa ei ole enää merkattuja rastipisteitä. Maasto nopeakulkuista kangasmaastoa ja tarkkoja rastipisteitä.

Teerivaara:

SYÖTE-suunnistuksen radat ja rastipisteet harjoituskäytössä. Jokaisella rastilla puinen kiintorastitolppa, jossa on myös heijastin. Maasto vaaramaastoa kohtalaisilla korkeuseroilla. 

 

 

Siirry tästä tilauslomakkeelle