Menestystä SM-kisoista

16.4.2015

TKF:n laskijat onnistuivat hyvinn freestylehiihdon SM-kisoissa Rukalla. Kisat alkoivat perjantaina slope stylella. Kids-tytöissä Laura Luokkanen onnistui hienosti ja nappasi pronssia. Kids-pojissa Kaapo Kurkinen oli ensimmäisissä SM-kisoissaan 14. Rookie-sarjassa Hietalan Eetu otti alkukilpailusta paikan finaaliin, mutta finaalit jouduttiin huonon sään takia perumaan. Alkukilpailun tulokset jäivät voimaan ja Eetun sijoitus 7. Ensimmäistä kautta pro-sarjassa laskeva Kasperi Kurkinen oli tasokkaan kisan 18.

Lauantai alkoi half pipe kilpailulla. Meiltä mukana oli vain kids-sarjan Laura Luokkanen. Lauralle kaulaan pronssinen mitali. Kisapäivä jatkui Suomen haastavimmassa kumpareikossa. Kumparekilpailun kidseissä Laura jatkoi mitalien rohmuamista vieden kisan ykköstilan. Rookie-tytöissä Riikka Voutilainen vei selvän voiton ja poikien puolella Tuomas Luokkanen oli kolmas. Pro-miehissä Riku Voutilainen oli ensimmäisellä miesten sarjan kaudellaan viides.

Kisat päätti sunnuntain parikumpareet. Laura ja Riikka jatkoivat voittojen tiellä. Tuomas ja Riku paransivat yhdellä pykälällä eli Tuomakselle hopeaa ja Rikulle neljäs tila.

SM-kisat päättivät samalla kotimaisen kilpailukauden ja samalla myös Audi Freestyle Ski Tourin. Siellä TKF:n menestys oli myös upea. Kumparelaskussa omien sarjojensa ykköstila Lauralle, Riikalle ja Rikulle. Tuomas täydensi menstystä kakkostilallaan, vaikka loukkaantumisen takia joutui jättämään alkukauden kisat väliin.

Hienosti menneen kauden jälkeen on hyvä jatkaa hetki vielä treenaamista näillä lumilla ja sitten suuntailla katseet seuraavaan kauteen.