Tietoa hankkeesta

Taival työhön -hanke on kolmivuotinen ESR-hanke, jonka toteuttajana toimii Taivalkosken Kuohu ry. Hanke on käynnistynyt maaliskuussa 2018. Hankkeen tavoitteena on parantaa työttömien työnhakijoiden asemaa Taivalkoskella ja tarjota apua työllistymiseen. Teemme yhteistyötä muiden palveluiden, yritysten ja yhdistysten kanssa, jolloin voimme tarjota mahdollisimman kattavaa tukea osallistujille sekä edistää eri toimijoiden välistä yhteistyötä.

 

Hanke on suunnattu ammattitutkinnon suorittaneille ilman työtä oleville nuorille, pitkään työttömänä olleille sekä työttömyysuhan alla oleville henkilöille. Osallistujille järjestämme muun muassa lyhytkoulutuksia (esim. korttikoulutukset), teemapäiviä, tutustumiskäyntejä ja tapahtumia. Palveluohjaajalta saa tukea, apua ja ohjausta koko hankkeen ajan. 

 

Taival työhön -hanke ja Taivalkosken Kuohun oma työllistämistoiminta toimivat yhteistyössä. Työllistämistoiminnan sivun löydät yläosassa olevasta valikosta. 


Tiistaina 12.6.2018 järjestettiin hankkeen ensimmäinen teema/tapahtumapäivä Taivalvaaran Monitoimitalolla eri liikuntalajeja kokeillen ja uusiin ihmisiin tutustuen.