Osallistujille

Hanke on suunnattu ammattitutkinnon suorittaneille ilman työtä oleville, jo pidempään työttömänä olleille sekä työttömyysuhan alla oleville henkilöille. Hankkeen piiriin voi siis tulla hyvin monenlaisista lähtökohdista, myöskään ikärajaa ei ole.

Oletko

suorittanut ammattitutkinnon, mutta vielä vailla työtä

… ollut jo pidempään työttömänä

… tai työttömyysuhan alla?

 

Taival työhön -hanke on olemassa juuri sinua varten! Palveluohjaajalta voit saada henkilökohtaista apua esimerkiksi sähköisten asiointikanavien käyttöön (TE-palvelut/Kela) tai voidaan käydä yhdessä vaikkapa tutustumassa sinua kiinnostavassa työpaikassa. Apua ja tukea on tarjolla ja järjestämme osallistujille myös korttikoulutuksia sekä teemapäiviä ja tapahtumia. Lisätietoja löydät hankkeen kotisivuilta tai kysäise suoraan palveluohjaajalta.

 

Palveluohjaajan toimiston löydät Urheilutieltä vanhan ammattikoulun liikuntasalin tiloista (käynti oikeanpuoleisesta sisäänkäynnistä). Voidaan porista kahvikupposen äärellä. Olet tervetullut käymään milloin vain, tai voit ottaa yhteyttä soittamalla tai jättää yhteydenottopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostiin.

 

Palveluohjaajan kanssa osallistuja voi yhdessä selvitellä työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyviä asioita tarkemmin. Työskentely lähtee aina osallistujan toiveista ja tarpeista.

 

Toiveet/ideat/kommentit toiminnan sisällön suhteen ovat tervetulleita ja niitä toivotaankin, jotta osaamme suunnitella tarpeisiin vastaavaa toimintaa! 

 

Palveluohjaaja Anu Lohilahti

p. 040 191 2606

sähköposti: anu.lohilahti@taivalkoski.fi